Behandling på sjukhuset

God dag fina ❤️

Nu sitter vi hemma och tittar på stormen utanför fönstret. Tjejerna leker affär med farfar som förövrigt är jäkligt cool, ska lägga upp en bild här på honom och tjejerna från idag.

Vi vaknade tidigt för att vara på sjukhuset. 8.00 hade Corinne tid för målsättning och förberedelse inför sövning. Corinne fick ”sovtid” kl 10.30. Hon fastade från kl 02 inatt men frågade inte en enda gång efter vatten eller mat. Hon älskar att komma till sjukhuset vilket såklart är ett riktigt pangbetyg!

När de hämtade oss satte vi oss på en pall, pratade lite om Grekland och Corinnes kalas, sen somnade hon. Narkospersonalen är för underbara, man känner sig så lugn och trygg varje gång. Fantastiskt!!

När jag och några andra föräldrar satt i köket började all personal samlas vid receptionen, jag tänkte ska de ha stormöte mitt i allt. Men det var en pojke som var klar med sin behandling efter 2,5 år. Då får man ringa i en klocka och all personal hurrar för barnet – så otroligt känslosamt att se! Jag började gråta när de berättade vad han skulle göra. Jag kramade om Martina, en annan mamma och bara grät, men log och hurrade samtidigt. Hon viskade, vi är där en dag ❤️ sen grät jag och grät ännu mer. Satt bredvid Corinne som var sövd och kunde inte sluta gråta.

Allt gick bra! Sen åkte vi med farfar och åt hamburgare, ett önskemål från den lilla damen.

Kärlek till er

Naomis lilla teckning var så fin som hon gjorde när C skulle sätta nålen. Lilla Corinne med droppställningen ❤️

3 kommentarer

  1. ❤️

  2. ❤️❤️❤️

  3. Så fint att höra att det är positivt för henne, det skulle vara fullt förståeligt om hon satte sig på tvären!
    Tiden går fort, ni närmar er…
    ❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *