Födelsedagskalas nr2 och ryggmärgsprov

Hej mina hjärtan!

I dag hade vi ett litet mini-kalas för Corinne igen eftersom vi var i Grekland när vi firade henne på hennes dag (29/7).

Hon var sååå lycklig som vanligt när hon får uppmärksamhet 😉 hon har en fin personlighet, ödmjuk och snäll, och självsäker och tuff!

Vi lagade mat och jag gjorde en tårta till henne. Brittatårta som vanligt eftersom den går snabbast att göra. Bottnarna gjorde jag igår så innan vi skulle äta la jag ihop den med grädde och jordgubbar eftersom vi inte hade plats i kylen.

Imorgon blir det kontrast till dagens firande. Corinne ska ta ryggmärgsprov så det blir sövning på morgonen på Karolinska. Lite jobbigt är det så klart men när jag jämför med vilka tuffa månader vi hade, så känns det här som piece of cake.

Jag berättar imorgon om hur allt har gått.

Massa kärlek

Alexia

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *