Kokpunkten actionbad och tillbaka till bloggen

God morgon godingar,

På måndag börjar jag med blogg och allt som vanligt! Det har varit en magisk sommarledighet. Nu när jag har ”accepterat” att jag är hemma så känns det bra och kul att köra igång med allt.

I går åkte jag, tjejerna, min bror och hans barn till Kokpunkten actionbad i Västerås. En liten utflykt som var väldigt uppskattad hos barnen och mig. Det känns kul att göra någonting annorlunda 😚

Kokpunkten ligger vägg i vägg med Steam hotell som jag har velat åka till länge, men inte kommit iväg till. Någongång ska vi prova.

Det var fräscht och stort, det fanns ett eget litet miniland för små barn där jag hängde med Corinne hela tiden 🙂 hon åkte vattenrutschbanan för minisarna typ 100 gånger. Hade för en gång skull ingen mobil så jag kunde inte ta några bilder 🙂

Naomi åkte alla de stora rutschkanorna med Thea, hennes kusin. En kunde hon inte åka då det var 150 cm gräns, men alla de andra åkte galningen utan problem. Tyvärr blir det ju kö på de stora men men. Det fanns också ett ställe där man kunde snorkla med AI-glasögon och det såg ut som det var fiskar och korallrev under vattnet, coolt!

De var nöjda! Maten är inte att rekommendera så vi fick ta ett stop på Donken efter för att mätta magarna men annars en rolig dag!

Kram a

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *