Sista kvällen på The Margi i Aten

Hej fina ni!

Nu har vi kommit tillbaka till Sverige igen 🙂 känns helt ok att vara hemma. Snart när allt är upplockat och fixat haha. Vi tvättade allt i huset innan vi åkte till Aten så det var egentligen bara att packa upp, men det är MYCKET jobba bara det.

I dag vaknade vi och åkte direkt till barnprovtagningen för blodprov. Varannan torsdag kollar vi Corinnes blod och sen justerar läkarna medicinen efter det. Oftast har hon samma dos för nu har de hittat en som passar henne bra.

Vi njöt så mycket av att bo på the Margi, vi har bott där varje år de senaste 7 åren förutom förra. Det är ganska litet, 89 rum men så mysigt och personligt!

Sista kvällen i Aten var magisk. Först gick vi till vårt favoritcafé och tog en kaffe och köpte färska pistagenötter (gör alltid det.) sen hade vi bokat bort på Krabo beach där vi pt middag på stranden. Allt var så fint! Så perfekt att barnen kunde springa runt och leka medan vi drack lite vin och njöt av solnedgången.

Min klänning köpte jag på Missguided ❤️

4 kommentarer

 1. Hej!
  Så fina bilder, ser superhärligt ut!
  Kan inte du tipsa om bra restauranger och stranden o dylikt runt The Margi-hotell? Ska dit i slutet av veckan och vill gärna få en guide 😀

  1. Åh Filippa! Har haft problem med kommentarer så har inte sett dem. Fick massa nu!
   Är deg för sent?

   Tycker Krabo beach va så mysigt för middag, Astir beach bad, Astir palace för drink, nobu för middag, ithaki gott med dyrt! Favorit Morrings
   Kramar

 2. Såå fina❤️ Och ser helt underbart ut där!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *