Bilder från veckan

Gud vilka fiskar jag har fått, de ligger i vattnet i 4-5 timmar varje dag. Naomi längre tror jag. Så magiskt för dem att få åka på den här resan, de älskar verkligen vårt ställe minst lika mycket som jag och Mike gör.

Naomis baddräkt som är min favorit just nu kommer från Newbie, så söt!!

Vattnet känns så rent att man nästan känner för att dricka det. Jag är typ uppvuxen på den här stranden. Vi har en stenstrand och en sandstrand men alla föredrag stenstranden för att ingen är så förtjust i sand överallt 🙂 ibland går vi till den andra för omväxling.

Och ibland badar vi framför vår favorittaverna. Ser det inte ut som ett vykort 🥰

Ser ut som jag hamnat i Afrika men sitter och väntar på….

Min pasta med räkor, mums!

Min favoriträtt, eller vi beställer alltid in olika smårätter och delar på, men detta är magiskt. Sqashblommor fyllda med ris eller fetaost, herregud så goda de är!

Jag har soldräkter till Corinne, från IABon eller Kalani swimwear.

4 kommentarer

  1. Ser underbart ut! Jag är glad för er skull!

  2. Hej Alexia, tack för en inspirerande och bra blogg 😘 En undran bara, är du född & uppvuxen i Grekland eller har ni bara haft sommarställe där? Kram

    1. Tack snälla!! Nej bara sommarställe eftersom min pappa är från Grekland. Han ärvde sina föräldrars hus så vi har varit där hela somrarna ❤️❤️❤️❤️ kramar

  3. Så glad för er skull! Värmer i hjärtat att se.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *