Grekland i mitt hjärta

Hej mina hjärtan,

Jag har inte vågat säga att vi bokat en resa för jag var så nervös över hur Corinnes värden skulle vara. Dagen innan vi åkte tog vi prover och jag vågade knappt öppna telefonen och läsa provsvaren, som sen var fina.

I går flög vi då till Aten och tog en hyrbil till vårat hus. Det känns magiskt att vara här. Ni vet hur mycket jag har längtat efter allt här nere. Vännerna, maten, solen, vattnet, doften – allt!

Idag njöt vi av en dag på stranden och jag ska verkligen försöka njuta ordentligt. Inte stressa över onödiga saker utan verkligen slappna av. Det känns som att det tar 4-5 dagar innan man kommer in i det men jag mår bra här.

Dagarna innan vi åkte var katastrof. Jag hade migrän, ont i käkarna, tänderna och huvudet. Så hemskt. Jag var inne i en dålig fas, och stressade upp mig över små saker direkt just därför. Kommer inte ihåg när jag var så instabil i huvudet sist faktiskt och fick panikångest som jag inte har fått på länge.

Imorgon ska jag boka en massage på stranden och föröka vara mottaglig och avkopplad. Helt otroligt, 45 min massage kostar 200kr. Kommer ju bli i alla fall 3-4 st under dessa dagar 😅 känner mig spänd överallt och behöver det så mycket.

6 kommentarer

 1. Wow, ni är där!!! Du ser, det blev fortare än du anat, även om du tycker det känns som en evighet!
  Försök att njuta nu och koppla av, så glad för er skull!
  ❤️❤️❤️❤️

 2. Fantastiska Grekland! Mitt favorit resmål 💖
  Njut och hoppas ni får det så härligt 👌🏽

 3. Underbart att ni kunde åka dit! Njut av sol, bad, värme familj och ta hand om er. ❤

  1. Tack Jessica!!!

 4. Ha en fantastisk semester! Å va ni är värda detta, som ni kämpat allihopa ❤️
  Önskar er sköna lugna dagar fyllda av sol och en massa ny energi! Massa kramar fina ni 😘

 5. Vad härligt att värdena var bra! Och att ni kunde åka iväg och ladda alla batterier, det är ni alla så värda! Varje väntan på provtagningar är svår och inte konstigt alls att du mådde dåligt inför när så mycket stog på spel. En resa kan verkligen vara betydelsefull för hela familjen. Hoppas du kan slappna av och njuta riktig gott nu!
  Kram P

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *