Siggesta gård och Bitza Hornstull

Hej gullisar,

Jag försöker uppdatera här inne men under sommaren och sånt ös det är hela tiden blir det svårt. Vill inte att bloggen ska bli till ett stressmoment så då bestämde jag mig för att uppdatera när det fanns ork och tid 🙂 hoppas ni förstår!

Jag uppdaterat lite i dåtid eftersom vi Har gjort en hel del!

I onsdags for vi till Siggesta gård. När jag slog in det på GPS:en och det stod 50 min höll jag på att banga men barnen ville så gärna. Vi åkte dig med kusinerna och det var väldigt bra väder för utflykt. Varmt och soligt!

Direkt när vi kom dit ville barnen rida på en ponny som går där ett par timmar per dag. Vi stod i kö i typ 45 min sen red dem i 5 min var. Då var alla barnen glada 🙂 sen tittade vi lite på höns, alpackor och getter. Sen åt vi en katastrofal lunch i deras café, barnen åt pannkakor och jag en sallad. Inget att rekommendera dock 🙂 såg väldigt många som hade med sig picknick, skulle säga att det var smart!

Någon som inte ville stå i kö haha

Därifrån åkte vi till Bitza och åt galet goda pizzor med Angelica och Penny! Det blev en kanonmysig dag men det kommer att dröja innan vi åker till Siggesta igen. Känner att det är för långt för typ ingenting att göra.

1 kommentar

  1. Ni ser ut att ha en fin sommar-härligt!
    Jösses vad håret växer på C, tänk om en annans hår hade den växtligheten😄
    Ha en fortsatt fin vecka, själv åker jag till Berlin i fyra dagar med en kompis, ska tydligen vara varmt men det finns ju AC i butikerna tänker jag🤣
    Kram
    ❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *