Läkarbesök och vintagejeans

Hej finisar,

Fullt ös medvetslös är ungefär hur jag känner mig hahaha. Mike har massa jobb så vi hänger, jag, Corinne och Naomi. Vi har kul men jag vill slita av mitt hår ibland. Naomi är ganska trotsig och kaxig ibland så vi hamnar i diskussioner och hon ger sig aldrig, riktig åsna 😂.

Idag var vi på sjukhuset på läkarbesök och lek i korridorerna. Det är verkligen underbart att se hur trygga och glada de är när vi är tillbaka på avdelningen. Glada tjejer som ville leka, träffa clowner och cykla. Annat var det ibland när man var tvungen att vara där. Kommer ni ihåg när jag skrev om tjejerna när de var så ledsna av att Naomi skulle åka hem och C skulle stanna? Så hjärtskärande att se. De glömmer fort men jag tänker direkt på andra familjer som är i den situationen just nu. Det är jävligt tufft att inte få vara med sin familj, att tvingas splittra på sig, och sova på olika platser. Gud va man uppskattade att få åka hem kommer jag ihåg, och få sova i sin egen säng utan att någon kom och ”störde” mitt i natten ❤️❤️❤️

Igår var vi vi förbi ”Från A till Ö” på söder där de bland annat har massa vintage Levis jeans som jag älskar. Jag har långa ben och hittade längd: 36(!!!) blev helt lycklig! Har aldrig hittat det förut så det blev 3 nya par jeans. Så glad och sånt supertips!

Klänningen är från Missguided, kavaj från Arket och kedjan från Nakd.

Det blir mycket fika, mat, mellis och annat gott 🙂

2 kommentarer

  1. Denise Tziouvara

    Ååå! Den där väskan du har! Vart är den ifrån? 😊

    1. Chanel 🙉🙉 kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *