Bilder från dagarna

Hej hjärtan,

Jag saknar er, men vill inte att bloggen ska bli ytterligare ett stressmoment i mitt liv, så jag bloggar när jag känner att jag verkligen vill. Jag tar behövliga pauser när jag har möjlighet ❤️

Här kommer lite bilder från dagarna. Jag duschade igår när jag kom ut och tänkte på hur lyckligt lottad jag är som får duscha med den här vackra utsikten på landet, väldigt avkopplande.

Jag skrev ett inlägg på Instagram igår; sammanfattning av det jag skrev är egentligen att jag har jobbat mycket med min hjärna och mina tankar och klarar därför av bättre att leva med oro och ovisshet. Jag uppmuntrar er alla att träna insidan lika mycket som utsidan.

Hittade den här bilden på nyfödda Naomi ❤️ dör va lite och skrynklig.

Att vakna på landet är en riktig sommardröm. Att se Corinne le är den största drömmen av alla.

Jag och Angelica har poddar hysteriskt mycket dessa två veckor för att inte missa att posta en vecka. Studion stänger för ”sommarlov” och därför försöker vi jobba som tokar. Jag älskar att podda, speciellt med Angelica som faktiskt är den mest ärliga och roliga människa jag träffat! Imorgon släpps avsnittet om Corinne.

I tisdags åkte vi Go Cart här i Norrtälje. Gud så kul det var!

Pantertanten på Go cart banan… regnkappa från Gina Tricot

I måndags åkte vi till Marholmen som ligger typ en kvart från landet. Vi fikade, gick runt och barnen lekte i den stora parken.

Nu ska jag baka toscakaka, såååå sugen på det. Puss

4 kommentarer

  1. Vad är det för skor du har? Är det dr.martens och vilken modell isf? Är dom sköna? Du är toppen!😀

    1. Hej!
      Nej jag köpte dessa på asos! Sååå mkt skönare, lätta! Dr Martens med denna platå va väldigt tunga. Ska kolla om jag hittar dem! Dessa kostade dessutom 300-400kr 🤗

  2. Åh, var helt bombsäker på att det var Corinne som bebis. Hur gullig som helst oavsett och du är så himla snygg 🙂

    1. Ja hihi!!! De är kopior som bebisar 🤗🤗🤗🤗🤗 tack fina!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *