Sjukling, pannkakor och bebisar

Hej fina ni,

Hoppas att ni har en trevlig helg. Jag ligger, så fruktansvärt förkyld, i sängen sen två dagar. Jag träffade Michaela på en lunch i torsdags och satt ute och blev väldigt kall. På kvällen var jag fortfarande genomfrusen och började känna av att halsen värkte. Natten till fredag blev halsen värre och sen kom en galet kraftig förkylning. Michaela som är beräknad till den 19:e är rätt så taggad på att se den lille pojken som kommer snart! Jag me!!!!

Mike kom hem från Ibiza i torsdags så det var lägligt så han kunde vara med tjejerna dessa dagar och jag faktiskt har varit helt själv hemma – legat på soffan och latat mig.

Jag drömmer mig tillbaka till landet och tror att vi åker ut på onsdag när solen och värmen ska komma tillbaka.

I onsdags träffade vi också min vän Sandra och hennes bebis Nayomi på ett mysigt café i Råsunda där hon bor. Vi åt pannkakor men tjejerna var mest intresserade av att gosa med bebisen. Naomi tjatar och tjatar på ett syskon, hon älskar att gosa och tycker alla bebisar är underbara. Vet dock inte om de tycker det är kul 24/7? Haha. Precis som jag när jag var i hennes ålder älskar hon barn ❤️ jag var alltid barnvakt åt allas barn på fester och åt vännernas barn.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *