Poddinspelning, blodprov och Lilys burger

God morgon mina hjärtan,

Hoppas att ni mår fint! Sommaren fick en liten paus men det får vi nästan räkna med här i Sverige. Ganska skönt med regn ibland, för det första för naturen så klart och sen känner jag mig inte lika stressad att ”hitta på saker”. Vi chillar hemma länge på morgonen, och tar det så lugnt.

Mike har varit på Ibiza en vecka så det ska bli kul att han kommer hem. Någon sa, va kul att du unnar honom det. Självklart svarade jag! Han får åka iväg hur mycket han vill haha, det är skönt att bara ifrån varandra också ibland. Blir glad att han kommer hem med lite roliga historier 😆

Så vad har vi haft för oss i veckan?

I måndags åkte vi hem till farmor som kommit hem från Iran. Tjejerna fick helt sjuka klackskor, ska ta en bild idag. Sen lämnade jag dem där och spelade in två avsnitt av podden. Det kommer att vara sommarstängt så vi får ta två i taget nu..

Sen köpte jag med mig pizza och hämtade tjejerna. Jag köpte också hem massa böcker efter tips från flera av mina följare på Instagram.

I tisdags tog vi blodprover på KS med Corinne. Sen mötte vi upp Nicole, som jag har märket med, och åt på Lilys Burger med alla barn.

På eftermiddagen klippte jag till håret på salong Najs på söder och sen lagade vi vegotacos på kvällen, sånt mys jag har med mina tjejer – tacksam!

I dag ska jag få en sminkning på Mac och testa lite nya produkter. Kul!

Kramar

4 kommentarer

  1. Lite regn får man räkna med under den svenska sommaren 🙂 Håller förresten med om att det är bra med lite tid ifrån den man lever med 24/7. Vem orkar hänga med sin partner 365 dagar om året, haha?! 😳 😅

    1. Ja!!!! Så bra att vara ifrån varandra! Exakt funkar ju inte alls att vara tillsammans 24:7 och bra att unna varandra egentid 🥰😍❤️ kramar

  2. Blir det Grekland i sommar?

    1. Ja!!! Jag hoppas det, vågar knappt säga… två veckor hoppas jag! Längtar ihjäl mig, har aldrig längtat så efter ett ställe förut 🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *