Loppisfynd och poddmåndag

Hej finaste!

Alltså ahhhhhh! Måndagstipsen kom jag på nu! Jag som var så otroligt duktig med dem i 20 veckor typ.. attans. Har några tips och ska verkligen skriva imorgon.

De här bilderna tog jag igår när vi åkte till loppisen i närheten av huset och skulle fynda.

Tjejerna fick 10 kr var och ville köpa allt annat än saker för en tia. Corinne ville absolut köpa en servis. Men tillslut köpte dem ett varsitt litet snapsglas som såg precis ut som ett vinglas. Väldigt söta, och eftersom Corinne bara vill dricka ut vinglas, hittade hon en perfekt storlek på glaset.

Sen köpte vi en fin korgstol till landet för några hundralappar. Jag älskar att gå på loppis, bara att titta runt på alla blandade saker är ett rent nöje, om man hittar något är det en bonus. Gamla telefoner, en gammal barnvagn, tallrikar, möbler, speglar – så kul!

I dag måndag spelade jag och Angelica in podden igen. Jag tycker verkligen att det är superkul att podda. Vi skrattar otroligt mycket under tiden, och jag hoppas att vi får lyssnarna att skratta, gråta, beröras.. Här är länk till podden!

Min blommiga klänning, Pretty little things 🌹

5 kommentarer

 1. Nordström

  Hej! Vilken härlig loppis. Var i Norrtälje kan jag hitta den? Super tacksam för loppis tips.

  1. Hej! Loppisen heter Alla tiders prylar och ligger vid Norrtälje ❤️❤️ ibland fyndar jag möbler, ibland typ ett glas 🙂

 2. Vilken läcker färg kobratelefonen Naomi håller i har 😍 Hade själv en röd kobra på 80-talet ☎️

 3. Hej! Vad kul med loppis. Själv på jakt efter massa saker till vårat sommarställe. Var låg denna loppis och vad heter den? Tack på förhand och ha en fortsatt härlig ”semester” (känner igen varje ord du skrev om restaurangen man tydligen driver för sina barn på sommaren 😉 Kram och tack för härlig blogg!

  1. Hej!
   Sorry för sent svar!
   Denna heter alla tiders prylar och ligger vid Norrtälje ❤️

   Ja herregud, 24 timmars service

   Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *