Glad midsommar från oss

Hej hej och glad midsommar finisar! (Jag skrev detta på midsommar men råkade glömma att publicera) 🙂

Gud va magiskt vi hade på midsommar. Vi vaknade upp till en blå himmel och strålande sol. Barnen flyger upp här ute på landet, springer ut och skriker direkt ”goooood morgon”, så att resten av familjen ska vakna haha. Så mysigt faktiskt, eftersom min pappa oftast är redo att ta emot dem, fixa frukost och gosa med dem när jag och Mike ligger kvar och halvsover.

Jag hade fått ett bud med lite blomkransar och blommor i en bukett, som jag bara kunde klä sen. Jag och tjejerna fick en varsin och de blev så fina. Inte så bekväma eftersom jag inte var superduktig med ståltråden. Men ändå fina 🙂

Min klänning är från For love and lemons men är köpt för två år sen. Jag älskar deras klänningar men de är ganska små i storleken. Det var alltså ingenting för mig när….

..tårtan kom fram. Då åkte klänningen av och jag bytte kläder.

Jag älskar ju sillunch så det var helt perfekt. Sen kom gästerna vid 14-tiden så då badade vi vid bryggan och fikade. Vi hade en kanon midsommar på alla sätt. Barnen badade, vi åt supergott, vi hade härliga gäster och vädret var magiskt! Det kunde inte ha varit bättre ❤️

Hur var er midsommar?

2 kommentarer

 1. Först och främst: hatten av för din styrka i det jobbiga er fina familj går igenom just nu!
  Och tack för en bra blogg.
  Hoppas det är ok att jag ställer en oförskämd fråga, men har du gjort brösten?
  Jag ser absolut inget fel i det, verkligen. Men har noterat att du verkar gått upp i storlek mycket på sista tiden. Annars grattis till fantastiska gener och så perfekt kropp trots två barn 🙂

  1. Hej Sandra!!
   Tack snälla du!
   Jag lyfte dem och opererade för två år sen. Hade velat lyfta dem, eftersom de bara var tomma påsar skulle jag blivit helt platt om de bara lyft. Så jag har implantat, dock ville jag ha ”små” bröst men funkade inte helt med bröstkorg och kroppsform.. jag hade helst haft små minisar till bröst men har alltid haft stora 🙂 tyvärr…
   Kram Alexia

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *