Podden är släppt

Hej mina hjärtan,

Jag vet, måndagstipsen. Förlåt. De kommer imorgon när jag åker till landet. Idag var en förträfflig dag.

Jag träffade Angelica (min poddpartner) tidigt för att gå igenom lite innan vi hade inspelning.

Har jag berättat att podden är släppt? Jag var kanske för nervös över att berätta för er. Men jag är så otroligt glad över att jag och Angelica möttes på Instagram och slog våra kloka hjärnor ihop och startade podden. Hon är seriöst den person som får mig att kissa på mig av skratt varje gång vi pratar, förstår ni hur kul vi har. Hennes kommentarer är så klockrena.

Vi släppte avsnitt 1 i fredags och idag är vi på topplistan på plats 10 på iTunes. Jag kan seriöst inte tro att det är sant.

Ni kan lyssna på podden på Spotify, iTunes, podcaster eller ja, där ni lyssnar på poddar.

iTunes

Spotify

Massa kärlek ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *