Frukost med Sleepo, lunch på Misshumashu och studentfirande

God morgon,

Wow! Vilket sommarväder! Vi sitter i bilen på väg ut till landet. Jag längtar ihjäl mig. Vill sola och bada 🙂 kanske bada, men ofta blir vattnet varmt hos oss eftersom det är som en vik där landstället ligger och vattnet blir väldigt varmt.

I går var jag på en frukost på morgonen med Sleepo, de har sjukt mycket fina grejer. Sara Biderman hade gjort massa olika bäddningar med deras olika sängramar. Vi åt god frukost, Chiapudding och croissanter.

Efter det hämtade jag tjejerna och vi träffade Clara och Rondek på Misshumasshu, ett ställe som jag länge velat prova i BirgerJarlspassagen. Jag åt en bowl, men blev inte superimponerad. Mike har provat typ allt på menyn och verkar väldigt förtjust. Jag får prova något annat nästa gång.

Sen gick vi till Viktor Rydbergs urspring där Edita, som jobbar en del för mig, skulle springa ut. Jag började så klart gråta som jag alltid gör. Jag var inte jättenöjd över min studentdag, dels för att det spöregnade och var 12 grader och sen tyckte jag att det var rätt äckligt att åka det där flaket 🙂

På kvällen åkte vi hem till Edita och firade henne där.

Kramar

Min klänning från Instagramposten jag la upp igår är från Seezona.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *