Franska rivieran

God morgon hjärtan från Frankrike,

Vi har verkligen varit ute från morgon, bytt om, till kväll. Och internet att är inte super här.

Första dagen var inte så bra. Typiskt våra män alltså, Mike och hans bror alltså. De bokade den här resan till april men eftersom det skulle regna 24/7 så bokade de om resan. De säger att vi ska till Cannes, men sen när vi skulle ta fram kartan ser vi att hotellet ligger i Nice. Dessutom mitt i smeten och så ocharmigt.

Men måste erkänna att bilderna var ganska fina, men när vi kom hit tycker jag det var helt annorlunda, typ lite Silja Lime- båt. Men jag ska inte låta dem boka hotell igen om det inte är på en plats de känner till.

Vi hade mycket hellre bott i Cannes, men det positiva med att bo i Nice är att det är i mitten av kusten typ, så man även kan åka till de städer ”över” Nice. Det tar runt 20-40 minuter över allt här så det är fantastiskt att kunna utforska kusten i en liten bil och se olika platser varje dag 🙂

Första kvällen åkte vi till Antibes men såg ingenting av Antibes, alla var trötta så vi tog en restaurang och åkte hem. Fail!

I fredags började semestern på riktigt och hela mooden ändrades 🙂 vi var på en strand som heter Passable beach för att vi hade fått den beach cluben rekommenderad. Så mysigt att få sola och bada för barnen eftersom vi hade så kallt i Kroatien.

Det var sommaren 2017 sist som vi badade utomlands i havet så det var en väldigt skön känsla att få göra det. Vi hade längtat så mycket och det är magiskt att se barnen så glada.

Uppdaterar från Monte Carlo senare ❤️ kärlek Alexia

2 kommentarer

  1. Varifrån är klänningen? Superfin!

    1. Hej från Sabo skirt ❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *