Hairtalk i håret och poolfest

God morgon hjärtan,

Nu sitter vi i taxin på väg till flygplatsen. Det var så kul att ni gissade, dock fel hehe! Jag berättar senare när vi är framme…

Igår började jag dagen hos @hairtalkbyemelie Mitt hår har växt så mycket så snabbt men hon la i ett paket som förtjockning och lite längre i mitten. Jag blev supernöjd. Förra gången satte hon mest fram för mitt hår är tunnare där, men jag blev stressad av att jag inte kunde sätta upp det 😅

Efter det firade vi, i det magiska vädret, Sveriges nationaldag. Alltså vilket väder!!! Vi var hemma hos våra vänner som hade bjudit massor av folk. Det var typ 40 personer där, och det grillade ett helt lamm. Jag blev vegan bara av att se det. Tycker inte om att äta kött, och än mindre att behöva se det grillas så där.

Det bästa var att barnen var så lyckliga och låg i deras pool i typ 4 timmar, och vägrade gå upp.

Tyvärr tvingade vi upp dem vid 19.30 för att åka hem och packa och sova 🙂

Hörs snart,

Alexia

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *