Morgonrutin med mantra och energi

Hej otroligt härliga onsdag,

I dag började jag dagen, precis som alla andra dagar med ett morgon”mantra”. Jag har olika som jag säger på repeat i mitt huvud. Jag går ut på balkongen och solen väcker mitt ansikte (eller molnen ;), jag sätter mig bekvämt och observerar mina andetag, sen säger jag mitt ”mantra”. Det kan låta flummigt men för mig behövs inte speciellt länge och jag känner att det gör en stor skillnad på hur jag startar dagen.

Egentligen är ett mantra är ett heligt ljud – en stavelse, ett ord eller en fras på sanskrit som har vibration och energi i sig själv. När du upprepar vibrationerna i ett mantra öppnar du upp sinnet för olika energiflöden i universum och kan överföra dessa energier till vårt medvetandeplan. Genom att upprepa ett mantra frigör du inte bara ditt inre från negativa energier, utan expanderar också ditt medvetande och motar bort eventuella hinder i din väg – det du gör är bokstavligt talat att rensa sinnet från mentalt skräp. Med hjälp av mantran kan du på medveten väg kontrollera ditt humör, vilket i sin tur påverkar din aura.

Jag kanske inte ska kalla mina ord mantran eftersom jag inte pratar sanskrit, än haha, men kanske snarare ord som jag säger om och om igen. Hela världen – allt runt omkring och inuti oss – vibrerar av energi, och jag vill rensa min kropp på dåliga energier. Ibland säger jag; Tack för en ny dag, jag ska fylla den med energi och kärlek och ge mig själv det jag behöver för att kunna göra det. Tack för en ny dag, jag ska….osv.

Jag har länge trott på ordets kraft och vet att om du repeterar någonting om och om igen så tror du på det. Titta dig i spegeln varje morgon och säg; Jag är stark, jag är vacker, jag är perfekt som jag är. Testa det i 7 dagar så kommer du känna skillnad.

Kram Alexia

2 kommentarer

  1. Hej vackra ni!
    Ville bara säga det. Och var som du är alexia, du behöver inte piffa så mkt med ditt utseende för du är en otroligt vacker kvinna precis som du är och precis som dina fina döttrar är födda naturligt vackra även om man självklart kan få piffa till sig lite när man vill ❤

    1. Tack fina du!!!! ❤❤❤❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *