Egentid – ta hand om dig själv på in och utsidan

Hej finaste gänget,

Jag har verkligen tagit hand om mig själv i två dagar nu, i alla fall på utsidan. Men jag har försökt även på insidan. Jag lyssnar på föreläsningar på youtube, mest Robin Sharma och som ni kanske läste i det tidigare inlägget mediterat och försökt att rensa mitt sinne.

Vaxning: Jag vaxade mig på Cliniq Divine där jag gått i typ 7-8 år och vaxat mig. Jag vaxat brasiliansk

Håret: Jag gick tillbaka till Gulli på salong BOYA för att jag tyckte att håret var lite randigt. I går la hon in slingor på alla ställen där det fanns mörkare slingor. Nu är det helt magiskt! Väldigt ljust men exakt som jag ville ha det.

Spray-tan: I dag var jag på Hotell Sparrow för att få en spray-tan med Tan Luxe. Jag är supernöjd än så länge haha. Det är andra gången jag sprayar mig, senast var inför Paris för två år sen. Nu blev det väldigt naturligt och en snygg bränna. En ledtråd är alltså att vi ska resa till en storstad men med fina badmöjligheter 🙂

Ansikte: Botox hos Hamid på Nordiska Kliniken – hamid är en gud! Han utför konstverk i ansiktet och jag skulle inte låta någon annan röra mitt ansikte nu. Hamid är dessutom specialist inom plastikkirurg och arbetar heltid på Karolinska sjukhuset där han dagligen opererar barn med olika saker att ”korrigera”. Om ni ska låta någon ge er filler eller vad det än kan vara i ansiktet så råder jag er att gå till en person som vet vad hen sysslar med. Nu ska Hamid nog börja en hel dag i veckan på Nordiska kliniken så då är det nog lättare att få tider hos honom.

Naglar: Jag fixade mina naglar idag och det gör jag oftast i Sollentuna C för att jag då lämnar C till mina föräldrar innan. Jag älskar det naturliga resultatet som jag får. Jag gör acrylnaglar och en tunt lager med ljust rosa lack över.

Hairtalk: Jag har börjar sätta i lite hairtalk för att tjocka till håret. Jag är så otroligt nöjd faktiskt. Det är stor skillnad och Emelie som jag går till är fantastisk. @hairtalkbyemelie heter hon på instagram.

Det är ett jäkla heltidsjobb att ta hand om sig, men som tur är är det mest naglar jag gör regelbundet.

2 kommentarer

  1. Det förtjänar du verkligen! ❤️
    Vad använder du botox till? 😊

    1. Mellan ögonbryna 🙂 Argrynkan

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *