Veckans Alexia spanar på…

Inlägget innehåller adlinks 

Hej finisar,

Här kommer ett ihopplock av saker jag gillar just nu. Jag får ju inte nog av strapsandaler och dessa är så fina tycker jag. Blommor tillhör sommaren så några somriga blusar. Sen är ett par jeansshort obligatoriskt 🙂

Kram a

Blus, & Other Stories /// Hårclips, Gina Tricot /// Shorts, Arket /// Blus, asos.com /// Sandaler, & Other Stories /// T-shirt, Gucci /// Örhängen, Gina Tricot // Jacka, Gina Tricot 

2 kommentarer

  1. Jag älskar Arket. Jag har ett par jeans därifrån som jag skulle kunna bära varje dag flera veckor i sträck. Det är synd bara att det inte finns någon butik i Malmö. De där shortsen blev jag däremot lite nyfiken på.

    1. Jag har ett par också därifrån som jag älskar, skönaste!!!! Vad heter dina?

      Shortsen har jag i svart men gillade jeans 🥰🥰
      Kanske öppnar där snart 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *