Veckan i fokus: 23

God morgon,

Förra veckan gick minst sagt fort. Frissan, massa foton, lunch med syssling Estelle, skolkonsert, 2 kalas och sen avslutade vi veckan med tre dagar på landet. Jag känner att jag stressar för mycket vissa dagar. Egentligen är det mest att jag har svårt att säga nej så bokar man in mycket för att det är kul, så blir det för mycket. Sen tar det tid att vara heltidsmamma och allt annat.

Den här veckan då?

Måndag:
Spela in podd – det ska bli så otroligt kul för jag och Angelica skrattar så mycket i telefon. Jag tänkte så kul om någon kunde spela in våra samtal. Det är ju det vi ska göra typ 🙂 Skriv gärna om ni vill att vi tar upp speciella ämnen.
Corinne ska till parken och ha picknick med Edita.

Tisdag:
På förmiddagen ska jag ta det lugnt.
På eftermiddagen måste färga om mitt hår tyvärr, det blev inte exakt som jag ville så det ska Gulli fixa.
Efter det ska jag förbi The case factory och kika på deras nya magiska skal till mobilen.
Sen äntligen ska jag till Nordiska kliniken och göra ansiktsbehandling 🙂

Onsdag:
Spray tan – har ni testat? Jag har gjort det en gång men då råkade jag öppna diskmaskinen precis när jag kom hem och det stänkte vatten på benen, så fult. Men annars var jag nöjd.

Torsdag:
Fest för att Ramadan är slut, nej inen fastar, men gärna festar med våra vänner som fastat haha. Blir kul och massa mat.

Fredag:
Vi reser iväg på en weekendresa, vart tror ni att vi ska åka?

Ha en fin vecka, fyll den med energi och kärlek.

8 kommentarer

  1. Barcelona 😊

    1. Feeeeel 😅😅😅

  2. Budapest 🙂

  3. Prag!

    1. Fel – tänkte att jag avslöjar när vi åker på fredag om ingen gissar rätt 💜💛😅

  4. Amsterdam?

    1. Nopp hihi! Så kul det här haha ❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *