Ny vlogg från Kroatien – njuter vid poolen och barnen gör prank på Mike

Hej fina,

Här kommer en ny vlogg, den filmade vi i Kroatien i samarbete med ACO. Nu hade vi hoppats kunna visa mer av Dubrovnik men det var regn varje gång vi åkte in dit. Vi passade på att filma de soliga dagarna i huset 🙂

Mina favoriter när det kommer till solkrämerna som jag använder från ACO är den som heter;

Sun Fluid face spf30 – den här är favoriten till ansiktet. Jag har haft problem att hitta en solkräm som jag inte får små finnar av. Jag har upplevt att många täpper till porerna. Den här är underbar och är lite matt när man applicerar och inte ”glansig”. Därför tycker jag att den är perfekt under min make up.

Sun Transparent spray: Den här måste ni ha! Till och med min morbror här på landet igår sa; den här måste jag åka och köpa, väldigt skön 🙂 Det är en solspray med olja vilket är perfekt! Det känns som en torrolja. Den går in i huden snabbt, har en oljig konsistens men blir inte oljig på huden, bara återfuktande. Och allt doftar behagligt. SPF30.

Hoppas ni gillar vloggen 🙂

Kramar
Alexia

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *