Skolkonsert, yoga och kalas

Hej mina finaste,

Jag har varit väldigt buzy dessa dagar och inte suttit en enda sekund med datorn.

Så vad har jag haft för mig?

I måndags var jag hos min frisör hela dagen typ 🙂 sen hämtade jag Naomi och vi åt middag ute. Så fort det blir vår/ sommar vill jag bara njuta av de ljusa kvällarna och hitta på massa saker, känner ni samma?

I tisdags hade Naomi sommarkonsert på skolan, de sjöng och sen fikade alla i klassrummet. Det känns fortfarande overkligt att jag har ett barn som går i skolan, hur snabbt går tiden? Jag gråter så fort jag ser henne på scen och sen när en lärare berättade om hur hon kände för klassen började jag gråta. Varför är jag så blödig. Ingen annan mamma eller pappa står och gråter, my gad!

Efter konserten fotade jag samarbeten med Edita. Det tog sån tid och jag är fortfarande inte nöjd med det ena haha. De som tror att det är lätt att ta en bild har fel 🙂

Efter det åkte vi till Jossans kontor där Michaela och Grounded factory hade styrt upp en magisk eftermiddag med yoga och meditation. De har dem absolut finaste yogamattorna tycker jag! Mina barn var med och gissa vem av dem som tröttnade efter två minuter? Naomi så klart, hon ville bara gosa med Jossans hund! Corinne yogade med oss och var så duktig – otroligt att se!!

I går hade kusinen kalas så vi var där hela dagen och grillade och firade honom 🙂

Nu är jag på mitt favoritställe 🤩 landet!!!

Puss kram Alexia

1 kommentar

  1. Härlig vecka ni har haft!
    Hoppas ni får fina dagar på landet?
    ❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *