Veckan i fokus

Hej mina hjärtan,

Förra veckan kom vi hem från Kroatien, jag rensade källare och garderober för bloppis i helgen. Bloppisen gick super, jag var bara så glad över att andra blir glada över mina gamla grejer 🙂 Jag kom hem med bara med en kavaj och en klänning så det känns toppen!

Måndag: I dag ska jag till frisören – äntligen! (Sitter här just nu) Jag har längtat ihjäl mig efter att få färga håret. Jag går till Gulli på BOYA på St Eriksgatan. Jag vet att många tyckte jag ska klippa kort igen men nu är jag faktiskt sugen på att ha längre. Kan aldrig bestämma mig haha. Men ljusare blir det i alla fall.

Tisdag: Träffa min vän Lise på lunch.

Onsdag: Sommarkonsert i Naomis skola
Lunch med syssling Estelle
Yoga med Michaela

Torsdag: Ledig dag! Kalas för tjejernas kusin Matin som fyller 5 år.

Fredag: Eventuellt landet på em och fira tjejernas andra kusin Thea där.

1 kommentar

  1. Hon Ă€r en dĂ„lig och oproffsig frisör. Kan tĂ€nka mig att hon gör allt för dig för att det ska se bra ut och du gör ”reklam” och ger henne kunder. Men hon Ă€r egentligen inte en duktig frisör, hon kan knappt göra bra/ordentliga slingor, hon gör allt vĂ€ldigt slarvigt, lyssnar aldrig pĂ„ kunden och försöker inte ens göra kunden nöjd. Hon gör pĂ„ sitt eget sĂ€tt och det som Ă€r ”lĂ€ttast” för henne. Hon vĂ€grar ljusa upp kunders hĂ„r. Och man fĂ„r ingen hjĂ€lp frĂ„n henne om man Ă€r missnöjd, hon vĂ€grar fixa hĂ„ret efterĂ„t och lĂ€gga ner den tid som behövs för att kunden ska bli nöjd. Vilket Ă€r sjukt trĂ„kigt för hon tar överpris pĂ„ det lilla hon gör/kan. SĂ„ gĂ„ ej till Boyabygullu.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *