Måndagstipsen vecka 22

Hej finisar,

Jag vet, jag slarvade med måndasgtipsen förra veckan, sorry, jag hade semester i Kroatien 🙂
1.
Vakuumpåsar
Jag har helt missat den här fantastiska produkten. Men när vår städerska Veronika från Freska rekommenderade vakuumpåsar är jag helt såld.  Jag rensade ju källaren och har vakuumpackat saker som aldrig förr. Vinterjackor, alla vinteraccessoarer, gamla bebiskläder osv. Allt är platt och skyddat mot fukt och kryp i källaren 🙂 Du suger alltså ur luften med din dammsugare. Psst perfekt att vakuumpacka när du ska ut och resa 🙂

2.
Jag läste en väldigt bra bok i Kroatien, ”Till himlen och tillbaka”. Läsvärd!

3.
Pepino och snömelon – Vi var i en fantastisk matbutik i Liljeholmen söndags som hade så mycket roliga produkter, bland annat frukthyllan som var otrolig. Vi köpte hem snömelon och pepino. Pepino smakade typ lite papaya vilket jag inte är så förtjust i, men snömelonen var så god. Tips om ni hittar!

4.
Mynta-te
Mynta är typ den enklaste plantan att ha hemma. den växer helt sjukt snabbt (om du inte glömmer att vattna). Vi har vår i en kruka utomhus, och det finns inget bättre än en kopp mynta-te med lite honung på kvällen.

5.
Järntillskott från hälsokosten 
Jag har lågt järnvärde och tydligen har väldigt många kvinnor det, man är trött och orkeslös utan att veta varför exakt. Jag fick äta Neferex-tabletter (järn) när jag var gravid men de kan vara lite jobbiga och många kan få problem med toabesöken osv. Men nu har jag börjat äta järntillskott från hälsokosten och det fungerar såååå bra! Tips tips!

1 kommentar

  1. Jag har upptäckt precis samma sak om mynta! Min växer som ogräs. Tydligen ska man dessutom vattna underifrån. Då suger den åt sig vattnet direkt 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *