Make it last bloppis imorgon lördag

Hej mina vackra följare,

I dag var jag med både Naomi och Corinne, Naomis skola var stängd så vi var i parken, åt lunch med svägerskan och hade det mysigt. Men största fokus idag har legat på bloppisen som jag ska vara med på imorgon.

Jag har rensa i källaren och i garderoberna, vakumpackat massa saker som vinterjackor och babykläder som jag vill spara, tvättat och städat massa. Känns sååååå bra att sälja massa otroligt fina saker som ska få ett nytt hem. Mycket har jag inte använt så mycket 👎🏼 Älskar verkligen att handla second hand, och sälja också såklart.

Vore så kul om ni kom!

När? 12-15 imorgon lördag

Vart? A House (uggleviksgatan 2A) samma hus som Mr Cake, så kom och shoppa och fika sen med godaste sötsakerna 🤗

Kramar

1 kommentar

  1. Elisabeth

    Ville bare tipse om Instagram-kontoen @yiayianextdoor. Tenkte på deg fordi du er gresk! Det er to unge menn i Australia som hver dag får mat over gjerdet fra sin nabo. Historien bak er hjerteskjærende, men for en fin historie <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *