Vackra Cavtat och underbar klänning

Hej mina fina,

Kvällen innan vi åkte hem tog vi en drink på Hotel Croatia och promenerade sen ner till Cavtat och åt middag på vår favorit restaurang, Leut tror jag den hette. Det var också den vi fick den där megahöga notan på. Ska bara utveckla och säga att vi var 6 vuxna och de beställde in de där fisktallrikarna med massa hummer så det kanske var ett ”vanligt” pris för det. Cavtat låg inte långt från villan så vi hängde rätt mycket i den lilla ”byn”.

Min klänning som jag hade på mig var är helt fantastisk skön. Jag brukar inte tycka om att ha klänningar som är ”midi”-längd men den här tyckte jag så mycket om.

Arket har blivit en av mina favoritbutiker faktisk, gillar att de har bra kvalité och stilrena kläder. Barnsortimentet är också underbart. Klänningen beställde jag i 38 och skulle egentligen behövt 36 då den är lite stor i modellen så ni vet 😉

Klänning, Arket // Boots, Missguided //

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *