Dubrovnik, ett hjärtekrossande sms och en fjäril som gav mig ett bra tecken

Hej mina hjärtan!!

Jag är tillbaka till bra internet, jippie!!! Det har inte varit problem förutom att jag inte kunnat ladda upp någonting på bloggen, så tråkigt!

Vi har haft en bra resa, vädret har varit det sämsta på århundrade typ. Det har regnat alla dagar utom en, vilket hade varit ok om det fanns bra shopping men det fanns det inte.

Villan var såååå magisk på alla sätt och hade det varit mer sol hade vi fått njuta av den på ett helt annat sätt 😍

Resan hem gick bra idag, men precis innan vi steg på fick jag ett meddelande av en bekant som vi lärt känna via sjukhuset. Vi hela familjen tycker väldigt mycket om henne och blev helt förkrossade när hon skrev till mig i förtvivlan om att hennes lilla son nu fått leukemi. Vi ska upp till sjukhuset på läkarbesök imorgon och då ska jag prata med henne och peppa henne. Vet hur vidrigt hon mår just nu men jag ska få henne att må bättre.

Lev mina vänner, massa kärlek ❤️ eftersom jag inte kunnat posta bilder får de komma de närmsta dagarna.

Här är några från en dag i Dubrovnik.

Skor, Valerie // Kavaj, Arket // Jeans, Levis

En fjäril kom och satte sig hos mig. Den kröp runt och var så ”tam” tills jag satte ner den på ett blad. Jag kom sen hem till villan och hittade en bok där som låg vid soffan, med en fjäril så jag såg det som ett tecken. Jag läste boken som heter ”till himlen och tillbaka” och den var så fantastisk. Jag älskar att utvecklas i mitt tankesätt, jag älskar att läsa andras erfarenheter som hjälper mig att bli en bättre människa. Läs den om ni har möjlighet.

7 kommentarer

 1. Hej vad sorgligt att lilla pojken fått leukemi 🙁 vilken tur de har som har er som stöd <3

  Fjärilen var så vacker! Jag älskar fjärilar och ser det också som ett tecken om de kommer och sätter sig hos en. Hade en liten ljusblå förut som ofta kom och blev lika glad varje ggn:)

  En fråga, hur kan man hyra den villan ni bodde i? Den verkar fantastisk!

  1. Ja, jag ska stötta dem allt jag kan ❤️❤️

   Jag hörde det 🙌🏼 jag blir så fascinerad för de är verkligen otroligt vackra 🦋

   Ja det kan man!!! Min syssling och hennes man äger huset och hyr ut på air bnb plus. Helt magiskt på alla sätt!!!
   Ska ta fram länken och lägga upp här. Så många som frågat om villan ❤️
   Stor kram

 2. En fråga. Finns det nån anledning att ni åker till Kroatien i maj. Sannolikheten är rätt stor att det inte blir bra väder. Jag skulle rekommendera mitten på juni om man vill slippa högsäsongen. Kroatien är vacker och Dubrovnik ännu mer men vädret gör sitt. Hur som verkar ni njutit av varann ❤️

  1. Hej!!
   Egentligen inte, jag tänkte mest att det skulle vara härligt med lite vår haha! Han som hjälpte oss med villan sa att det knappt regnar alls mellan mars och maj men i år är allt upp och ner med vädret. Men allt har varit underbart ändå! Så skönt att se vackra staden och bara komma bort ❤️

 3. Fantastiskt att du har styrka och energi till att stötta någon annan som börjar er resa! 💖

 4. Vad fint ni verkar ha haft det ändå! Dina jeans är så sjukt snygga förresten, vet du vilken modell det är?

  1. ja sååå mysigt har vi haft! Tack snälla. Jag köpte dem på nelly, ska kolla direkt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *