Solen är här

Hej igen

Alltså jag är så ledsen att jag inte kan posta bilder, jag har ju så mycket fina bilder som jag vill visa er! Vi ska in till stan senare så kanske är internet bättre där, hoppas!!!!

I går var det i alla fall sol och allt blir så mycket härligare med sol! Vi solade (poolen är iskall) och barnen lekte hela dagen.

Sen åt vi en fantastisk lunch, det blev lite dyr, 10000 kr i en liten fiskeby i Kroatien känns lite överdrivet. De beställde in två tallrikar med olika sashimi och de skulle tydligen vara massa hummer som var fantastisk, men för mig var det inte värt. I alla fall, det var en vacker plats.. Därför älskar jag vårt ställe i Grekland för maten är så otroligt fantastiskt god för inga pengar.

Efter det skulle jag och Mike utforska vart Europas bästa strand låg, eftersom det bara var 7 min från villan. Dock tog vi fel väg och hamnade HELT fel. Vägen var stora stenar, alltså stora så Mike fick gå ut och flytta. Och det var svårt att bromsa. Jag skrattade med det var läskigt. Sen sa Mike där kan jag inte köra så vi promenerade i 10 min, jag hade en liten Pradaväska och klackskor. Men vi var helt fel, så sen hittade vi en väg som ledde ner till civilisationen haha hela och glada. Efter en stund hittade vi vägen som ledde till stranden som var fantastiskt vacker. Kul med lite utflykt 😂

Nu är det frukost! Kramar

4 kommentarer

  1. Stämmer verkligen summan ?

  2. 10,000:- för lunch??

  3. Dubrovnik är 50-60% dyrare än resten av Kroatien. Väldigt överdrivet och som du säger verkligen inte värt det. Ni måste komma tillbaka och besöka då andra städer/byar och DÅ kommer ni få se det verkliga Kroatien och vad de har att erbjuda. Dubrovnik är FANTASTISKT verkligen, men tyvärr väldigt hajpat pga GoT och det är det som de utnyttjar….. Så var det inte för tex 5 år sen.
    Njut resten av vistelsen!! <3

  4. Ni måste ju blivit redigt rejält lurade där på restauragen i fiskebyn eller så kanske har ni råkade räkna fel. 10000 kr för en lunch med vuxna och barn låter ju bara totalt helgalet. Var det fler matgäster i restaurangen?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *