Regniga men underbara Dubrovnik

(Har ju massa underbara bilder men tyvärr fungerar inte internet så bra så jag försöker ladda upp när vi kommer till stan)

Hej fina!

Resan hit till Dubrovnik igår gick super. Barnen var så taggade och allt gick smidigt. Villan som vi bor i ligger 10 min från flygplatsen (väldigt smidigt) och är, om ens möjligt, vackrare än på bild. Den är helt fantastisk och ligger ensam med den mest magiska utsikt som jag sett.

Vi har lite otur med vädret då det är regnigt och kallt. När vi kom fram var det växlande molnighet så så fort solen var framme så blev det så varmt.

I dag åkte vi in till Dubrovnik och åkte på ett rejält regn. Vi alla köpte regnponchos men bara det var ett roligt minne. Alla glada turister i olika färgade ponchos och paraplyer.

Det är en vacker stad, säkert ännu vackrare ”torr”. Vi är bara så glada och tacksamma att få byta miljö så det känns inte som vädret spelar så stor roll.

Men på eftermiddagen fick vi känna på sol och klar himmel och då var det någonting så vackert att man tappade andan här i huset. Det blir så klart lättare med barnen också eftersom de kan leka utomhus.

Vi grillade fisk, drack gott vin och bara njöt. Så härligt!

4 kommentarer

  1. Att bara få byta miljö och vara lediga tillsammans är ljuvligt! Solen kommer, den ska bara trilskas lite😄
    ❤️❤️❤️❤️

    1. Solen kom igår och gud så härligt med en hel dag i solen 🙂

  2. Njuuut☀️ Underbart att ni är där❤️

  3. Vilka härliga foton på dig i nya Amelia numret. Du strålar och är så naturligt vacker.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *