Veckan i fokus 20

Hej gullisar,

Hoppas att ni mår bra! Imorgon åker vi till Kroatien, det var såååå länge sen vi bokade men nu är dagen här, äntligen! Jag packar upp och ner hela tiden, för att jag inte kan bestämma mig vad jag ska ta med och det ser lite regnigt ut. Min mamma ska också med och svågern och hans familj så vi kommer ha så kul.

Förra veckan skrev jag måndagstipsen (skrev fel vecka ser jag nu), vi började veckan med trädgårdsfest hos Valerie för att fira hennes baddräktskollektion med Ellos, jag poddade med Kakan Hermansson, jag firade min kollega Nicole på APO, sen hade jag en kanonfredag, stressig men bra.

Denna vecka handlar bara om en sak KROATIEN och denna magiska villa där vi ska bo. Maria, värden har gjort en fantastisk guide med vilka ställen vi ska se, vilka restauranger vi ska äta på och vilka stränder vi ska se (kanske inte bada än men i alla fall se). En strand bara 7 min från villan blev utsedd till Europas bästa strand, wowowow! Hur härligt? Det känns så overkligt men sm om en stor milstolpe att få resa ihop igen, helt otroligt.

Här kan ni se villan 🙂

4 kommentarer

  1. Äntligen!!!!!
    Hoppas ni får en outstanding semester, med noll regn! Ni är värda varenda minut😍
    ❤️❤️❤️❤️

  2. Den där villan!!! OMG! Ha en underbar resa! Kram!

  3. Ååååh, som ni ska få njuta!! SÅ härligt att ni ska få åka iväg tillsammans igen ♥♥

  4. Ha en underbart fantastisk se semester:) ni förtjänar varenda glad sekund <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *