Lanseringsfrukost, lek i parken, Nordiska kliniken och tjejmiddag på Hallwylska

Hej mina hjärtan,

Jisses alltså nu vet ni om min utekväll i veckan eftersom jag inte postat sen dess! Fy fy fy på mig! Men jag har typ fått stressutslag för att det har varit ett sånt farande på mig!

I fredags började jag och C med frukost hos Soft goat cashmere med Mikaela som host och massa andra underbart härliga tjejer. Michaela har gjort en kollektion med dem och vi fick en genomgång av kollektionen och en supergod frukost. Min favorit är cashmereskjortan som ni snart ska se på mig – så magisk!

Sen svängde vi förbi Daisy Grace kontor och spalt PR. Vi raceade vidare med vagnen hem. Då kom Angelica och lilla Penny förbi på en fikastund. Angelica hade ett ärende så jag, C och Penny gick till parken och sen köpte vi glass. Vi har lärt känna varandra via Instagram, penny är 4 och född med en missbildad fot som de fick amputera när Penny var några månader. Hon är så otroligt fin liten tjej och stark!

Efter det traskade vi ut med vagnen igen. Jag skulle på möte på Nordiska kliniken där jag alltid gör ansiktsbehandlingar och sånt 😉 jag får väldigt mycket frågor om vad jag gör och inte gör så jag tänker att jag skriver ett eget inlägg om det.

Vidare stressade jag hem med vagnen, sprang i bara t-shirt genom stan svettig som efter ett maratonlopp, Då kom Mikes farbror hit och hämtade upp tjejerna som skulle hänga hemma hos farmor på kvällen där Mike sen skulle hämta dem.

Jag mötte upp min svägerska och min kompis Claudia för att äta middag på Hallwylska. Jag älskar verkligen deras innegård, så vacker och härlig stämning.

Jag åt veganburgaren med pommes, Claudia åt torsk och Mary Toast Skagen (hon är från Colombia så det var väldigt exotiskt för henne hehe). Sen delade vi på en marangswiss.

Jag hade sandaler med med strumpor som faktiskt blev väldigt sött 🙂 mer bilder tog jag inte den kvällen!

Sen blev det en flaska cava på cavabaren som jag absolut kan rekommendera, så trevlig stämning, så gott och så god cava 🙂 sen blev kl 23 och mammorna var trötta och nöjda!

Intensiv dag som började och slutade väldigt trevligt!

Kärlek a

2 kommentarer

  1. Åh vart är ditt halsband ifrån? 11:11 halsbandet, så fint!

    1. Hej!!
      Från cravingsforjewlery ❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *