Äntligen en utekväll – Asian Post Office

Hej babes,

Igår var det Nicoles födelsedag, för er som inte vet så har jag ett företag med henne sen några år tillbaka.

Jag skulle egentligen på BymalinaXLindex först som har gjort en kollektion tillsammans. Men det hann jag inte med Eftersom Mike också skulle iväg och Corinne hade varit med min mamma och pappa hela dagen så körde jag dit även Naomi så fixade jag iordning mig lite där och la Corinne. Det är fortfarande något som vi måste vänja henne med, att somna med mormor och morfar igen. Sen sov vi där allesammans på natten.

Middagen åt vi på Asian Post Office, och jag kom före resten av gänget så jag hann ta en drink innan själv. Rätt harmoniskt faktiskt haha.

Drinken man MÅSTE dricka är deras ”Thai Basil” – helt fantastiskt god, men krämig kokosgrädde som man på något snyggt sätt ska försöka slicka i sig 😉

All mat var super! Vi åt popcorn-räkor, sashimi, broccoli och små kycklingburgare. Allt smakade super!!

Två drinkar och ett halvt glas vin så var jag lite tipsy, och då blir jag lite stressad haha. Jag dricker ju 1-2 glas vin då och då men sprit var länge sen, usch! Men det var så trevligt och jag är glad att jag fick skratta av mig lite.

Det ska jag faktiskt göra imorgon också när jag ska äta middag med två andra vänner 🙂

Kärlek a

2 kommentarer

  1. Väldigt välförtjänt! 💖

  2. Så välförtjänt 💗❤️🌸🎉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *