Trädgårdsfest hos Valerie – firade badkollektion med Ellos


Annika, Michaela, jag, Valerie, Kenza, Inez – + tre bebisar i magar. 

God morgon,

Igår eftermiddag var jag och barnen hemma hos Valerie för att fira hennes baddräkts-kollektion med Ellos. Vi hade så mysigt och fick uppleva både snö, sol, regn och hagel under dessa tre timmar, haha svensk vår va. Tjejerna hade så kul och lekte i Valeries trädgård.

Naomi och Valeries dotter Bianca fick så fin ansiktsmålning, båda ville så klart bli unicorns. Jag blev själv sugen på att göra en ansiktsmålning haha. Längtar efter att gå på maskerad, jag får nog styra upp det själv helt enkelt.

Jag kommer inte ihåg vad hon heter hon som målade tjejerna, men jag har ett minne av henne. Ett par veckor innan Corinne insjuknade hade vi en halloweenfest hemma. Alla barnen sprang omkring, studsade runt, var så glada och fyllde munnen av godis. Alla utom C som satt helt apatiskt i soffan och bara ville sova, hon somnade i det livade rummet och ville varken klä ut sig eller äta godis. Mitt hjärta, nu i efterhand förstod jag varför.

Hon ville inte sminka sig igår heller men hon var pigg och glad.

Jag och Mira gosade i solen. Mira har en pr-byrå och har fixat eventet.

Mitt favoritmönster var det med snäckskal, jag valde en bikini med det och baddräkt till småtjejerna.

Duktiga, underbara Valerie. Den lila klänningen och strandtunikan valde jag också.

Psssst. Valeries klackar har jag i guld och det är seriöst det skönaste jag någonsin haft på mig i klackväg. Helt fantastiskt sköna!
Här hittar du dem 🙂

4 kommentarer

 1. Härliga bilder på er vackra tjejer och kids!
  Har också hennes klackar i guld och håller med till 1000! Sjukt sköna, man kan inte få skav i dem hur man än försöker tror jag, och SÅ fina!

  När släpps kollektionen med Ellos? Så nyfiken 🙂

 2. Ni är så sjukt fina!! Alexia, jag vet att du tidigare har nämnt att du fixar läpparna och dina läppar är så naturliga!! Får jag fråga vem du går till eftersom jag också letar efter ett naturligt resultat? Stor kram

  1. Hej!!!
   Ja jag går BARA till Hamid på Nordiska kliniken, han är super! Älskar att man inte alls kan se att jag gör dem, typ 1 gång per år behövs för mig..
   gå till honom! Han utbildar sig hela tiden i LA och jobbar med barn med olika ”missbildningar” på Karolinska så han vet vad han sysslar med!
   Kramar

 3. Tack fina du för svar!! Ska kolla upp honom!! Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *