Måndagstipsen vecka 18

Hej fina,
Veckorna springer förbi. Dags för tipsmåndag igen 🙂
1.
Bamford baby – otroligt fina och lyxiga produkter för bebis/barn/(vuxen). Jag var på ett event med dem idag och älskade doften, fina stilrena förpackningar och ekologiskt innehåll. Tips för bebisrumpor och torrisar som jag som absolut ska bada i deras magiska olja.

2.
Min goda vän och kollega Valerie har i samarbete med Ellos släppt en kollektion badkläder som släpps denna vecka till både mamma och mini. Håll koll på Ellos.

3.
Enkelt recept: Jag la upp lite bilder från lördagens middag och fick otroligt många dm. Jag gjorde laxpaket där jag egentligen bara la på laxen, tunt skivad fänkål, gul lök, vitlök, dill, salt och peppar, sparris och en rejäl klick smör 🙂 Grilla på grill eller i ugn 200 grader ca 15 min och servera med potatis.

4.
Tan-luxe – jag har nog tipsat om deras produkter förr, men de är värda att tipsa om igen. Jag är inte så förtjust i att sola mitt ansikte, därför funkar denna BUS så bra. Även Tan-luxe andra produkter för kroppen är toppen.

5.
Mango Balm från Glossier – helt fantastiskt wowsa, älskar att gegga på det på läpparna. Återfuktar så bra och doftar gott.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *