En stor dag för mammahjärtat

Så här började vi dagen, men en cykeltur på landet. Båda hade sina stöd på på cykeln tills att en man som var ute och promenerade kom fram till mig och sa; jag har lärt två döttrar att cykla. Ta av stöden, ta henne till en sluttande gräsmatta och kör. Så gjorde vi det och Naomi cyklade på första försöket. Jag skrek (som jag alltid gör) haha av lycka och blev så stolt över henne! Ett minne jag alltid kommer ha, när Naomi lärde sig cykla. Jag kommer själv ihåg frihetskänslan när man precis lärt sig, va underbart det var. C är också superduktig och racear på i full fart. Även hon helt euforisk när hon kör, och skrek flera gånger; jag älskar att cykla! Kanske ska vi testa att ta bort stöden på hennes cykel i sommar 🙂

När vi kom hem mötte vi kusinerna på ett crepe-ställe på Rörstrandsgatan och gottade oss 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *