Bilder från mobilen

Hej mina fina!!

Här kommer lite bilder från dagarna som varit.

De här magiska blommorna fick vi av Gina Tricot som släppt en kollektion tillsammans med Havianas (strandtofflor).

Bloggade inte igår för Mike kom på att vi skulle ha lite överraskningsfest för hans mamma som fyllde år i torsdags. Hon älskar räkor så han hade köpt 8 kilo räkor till festen. Det var faktiskt den godaste middagen jag ätit på så länge jag kommer ihåg. Magiskt gott!

Lite glittrigt smink kvällen till ära.. skuggan kommer från Mac och är lite rosaglittrig.

Corinne och hennes kusin Mateo, hur söta? Corinne ser ut som en liten tant. Sötaste tanten.

Igår morse gick jag förbi Nicole Falcianis frukost och bokrelease för hennes diktbok. Jag har också massa quotes och små dikter som jag skrivit sen C blev sjuk. Kanske blir det en bok någon dag. Så utlämnande bara att visa sånt för världen 🙂 ens innersta tankar.

Nu kom vi till landet. Lugnet. Humlorna. Körsbärsträden som blommar.

Ha en fin lördag. Kärlek

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *