Bikinis och baddräkter som jag gillar

Finisar,

Nu är badsäsongen snart här, så underbart! Vi ska ju åka till Kroatien om barad  två veckor och jag kom på att jag inte alls vill ha de bikinis och baddräkter som jag hittade i källaren. Jag känner mig mest bekväm i bikini med hög trosa eller baddräkt. Här har jag hittat några som jag gillar.

Vit bikini, topp utan band, HM // Bikini i guld, HM // Blommig bikini, trosa med höga ben, HM  // Sportig bikini, Arket

Stora bilden, Pretty little thing  // Vit bikini, Mango // Röd leopardbikini, HM

Rosa baddräkt med ringar, Mango //Svart baddräkt med genomskinliga partier, Mango. // Leopardbaddräkt, Mango //
Vit klassisk baddräkt med bälte (älskar), HM // Twistad baddräkt/bikini, & Other Stories // Prickig baddräkt, & Other Stories // Svart klassisk med tunna band, & Other Stories  //Arket, brun

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *