Dagens outfit

Hej hjärtan,

Har ni sett min senaste vlogg gullisar? Jag är så arg på Instagram som hela tiden har ”power” över allt man gör och vill att man betalar och sponsrar inläggen för att tjäna pengar. De bestämmer vilka som ska se mina inlägg och någonting har äntrats mycket senaste tiden har jag märkt. Jag gick in på min mammas Instagram (som följer typ 50 pers) och mest likear mina bilder. Då borde mitt inlägg synas, men nej! Det kommer inte upp i flödet utan man måste gå in på min och där står det, ett nytt inlägg. Så irriterande när detta är en del av mitt jobb och drar ner engagemanget.

Aja, bara lite tankar…

Men vi hade i alla fall en härlig valborg. Vi möts alltid vid gravplatsen där Mikes bror ligger sen 11 år tillbaka. Det är alltid glad och härlig stämning vilket jag verkligen gillar, de kommer ihåg honom och skrattar åt fina minnen.

Sen på kvällen var vi hemma hos Naim och Claudia våra vänner på middag. En helt perfekt dag!

Min outfit:
Klänning, Davida cashmere // Boots, Missguided //

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *