Vad vill ni se på youtube?

God morgon finisar,

Det tycker det är så kul att så många tittar på youtube. Jag måste säga att jag tittar på några men inte så många. Jag är inte så mycket för superflamsiga filmer, utan mer typ hänga med och se vad folk gör, och få tips på olika sätt. Men tjejerna vill gärna göra challanges och sånt som de själva gillar att se på.  Det är så roligt att filma, och så kul att klippa så jag ska försöka få upp minst en film i veckan.

Kan ni ge förslag på vad ni vill se, och kanske ska vi ha typ dagens frågor så svarar jag eller tjejerna på dem? Har ni förslag eller frågor så mottages dem gärna 🙂

Här är vår kanal som nu ska fyllas med roligt material. Kanske ska jag byta namn på den?

Ha en fin dag,
Alexia

3 kommentarer

  1. Yay äntligen mer vloggar från dig! Det jag tycker är roligt att se är: Vanliga vardags vloggar där man får följa med under hela dagen, hud/hårvårdsrutin, matlagning, mukbang och housetour både hemma och på erat land 😊 Kram!

    1. Wiiiie!!!
      Åk super! Exakt sånt som jag vill göra! ❤️❤️❤️ ge mig gärna konstruktiv kritik under tiden
      Kärlek kram

  2. Jag skulle gärna se recept 🙂 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *