Måndagstipsen vecka 18

Hej hej fina,

Nu är det dags för veckans tips!

1.
Fyll portobellosvamp med riven mozzarella och lite pesto, grilla sen toppa med ruccola och pinjenötter. Lägg lite folie runt om du inte vill att det rinner ost.

2.
Marc Jacobs Concealer & Touch-Up Stick – Fantastisk concealer som täcker väldigt bra och är enkel att applicera. Finns på Sephora. Älskar!

3.
Lär dig någonting nytt! Det är verkligen så fantastiskt att lära sig nya saker och utvecklas, se till att lära dig någonting nytt varje dag. Googla på någonting du funderat över, lär dig spanska, klippa youtubevideos, stå på händer.. you name it 😉 vad som helst! Det är så kul!

4.
Skriv ner 5 saker du gillar med dig själv, och 5 saker tycker är mindre bra, jobba sen på dem. Det är alltid lättare när du har det på papper.

5.
Planera in saker – låter helt sjukt men det funkar verkligen. Om jag planerar in saker så gör jag det. Typ kl 18 ska jag köra 30 min ryggträning, då gör jag det. Men om jag inte planerar in det så blir det inte av. Se det som ett möte.

Psst.. Kommer tipsa om badkläder här i veckan, missa inte! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *