Gröna Lund öppning

Hej hjärtan!

Hoppas att ni mår strålande!

Jag känner mig så glad, igår efter grönan klippte jag direkt ihop vloggen som jag gjorde där. Är så stolt över att jag lärt mig klippa själv bara genom att googla och kolla tutorials. Det är verkligen så kul att lära sig nya saker.

Jag har liiiite problem att filma, lägga instastories, fota och hålla koll på barnen så det blev mest fokus på att hålla koll på barnen och vlogga.

Men vloggen blev bra, postar den så fort jag har lagt in introt!

Ni här inne, gillar ni att kolla youtube eller är det mest Instagram och blogg? Jag vet att det yngre klientelet gillar youtube, typ 10-15 år 🙂 jag älskar iaf att filma och jag älskar att klippa så nu blir det mer filmer!

Igår var vi alltså på invigningen av Gröna Lund, helt otroligt kul hade vi! Vi vann dessutom en sån jättestor kexchoklad och bara det var ju livet, inte att få själva chokladen men att VINNA! Så kul! Jag gallllllskrek, helt hysteriskt (ni kommer att se på filmen vad som hände)…

Nu är vi hos mamma och pappa och firar grekisk påsk, så mysigt och gott!

Ha en fortsätt fin söndag!

Alexia

16 kommentarer

 1. Jag gillar verkligen vloggar på youtube och är 31 år!

  1. Så kul att höra, jag älskar också!

 2. Jag är 28 år, följer 3-4 st på youtube så jag föredrar väl instagram/blogg men tycker att det är kul med youtube om det är någon som gör roliga vloggar eller är en allmänt intressant person etc, så dig skulle jag LÄTT följa på youtube om du vloggade mer! 🙂 Kram!

  1. Kul! Känner mig så taggad 😍😍😍😍 stor kram

 3. Jag följer blogg, insta och din youtube, jag är 32år! 😊

  1. Så kul att höra!!! 😍😍😍

 4. Jag är 26 år & tittar gärna på dina vloggar på youtube 😊🌸💗

  1. Jippie!!!!!

 5. Jag som tillhör det gamla gardet (43 år) kollar nästan bara på youtube. Den enda bloggen jag läser är din och Annika Leones. Så vloggar och insta föredrar den här gamla tanten!

  1. Haha gamla tanten, nej nej… Va kul att höra att du gör det. Blir så taggad nu när jag läser det!
   Du får gärna återkomma om vad du tycker om vloggarna och önska vad du vill se!
   Kram a

 6. Jag gillar videos när det verkligen är personliga. Många på youtube har en viss ”stil” ”: prata extremt högt, fort, gärna vara exalterad hela tiden(?) haha och det är korta klipp hit & dit. Jag älskar när människor kör på SIN grej, är sig själva. Uppskattar även när det inte är fullt ös, utan när personen pratar relativt långsamt – som man gör i vanliga samtal. Såklart kan man va glad och tjoa & tjimma också, när det är en sådan situation, men förstår du min poäng? Därför följer jag väldigt få på youtube. Din kanal älskar jag, för du är avslappnad och dig själv. Så mysigt när det kommer en video mitt bland alla vanliga inlägg i din blogg. Rörligt material säger så så mkt mer, även om text & bild också fångar än. Också kul när du tar med dina barn i filmer, se er tillsammans. Er kemi är så fin:-)
  /22år 🙂

  1. Håller med!!! Jag vill gärna prata en del också! Har tänkt att prata en del om djupare ämnen också som jag tycker är viktiga i dagens samhälle. Känner mig aupertaggad!
   Stor kram! Alexia

 7. Jag är 34 är och Ä L S K A R youtube! Ser verkligen fram emot att se mer vloggar från dig då de är så himla mysiga och bra 🙌🥰

  1. Blir så glad! Underbart!!! ❤️❤️❤️❤️

 8. Vackra vackra du! Så fint läppstift på översta bilden, får man fråga vad det är för något fint?♥️

  1. Hmm bra fråga men jag tror att det är ett från MAC – ska kolla i väskan 🙂
   Tack snälla!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *