Japansk teritual och lunch med Rituals ”The ritual of Chadō”

Hej mina fina,

I går var jag helt slut efter köpenhamnresan, herregud va trött man blir av att resa. Även om det är kort flygning. Jag fick direkt prickar i pannan som jag aldrig brukar ha, jag behöver med andra ord min skönhetssömn och jag behöver dricka mycket vatten 🙂

I går promenerade jag och Corinne till Östasiatiska museet på Skeppsholmen. Vädret var helt perfekt och skönt ute för en lång promenad, dock hade jag höga klackar och det var kanske inte det smartaste valet den här veckan, men vi hade tänkt att åka buss.

Men det var en full man som tog upp ena platsen vid barnvagnarna bredvid min barnvagn på bussen, sen kom en ung kvinna i rullstol och fick inte plats eftersom den fulla mannen typ halvsov och inte flyttade på sig. Så jag tyckte så synd om henne och klev av med Corinne, kom igen nu världen vi måste visa med respekt för andra människor. Det var en liten gest av mig, som betydde väldigt mycket för henne. Small things in life.

Rituals i alla fall, (som jag älskar) hade bjudit oss till en lunch för lanseringen av deras nya kollektion ”The rituals of Chadō”. Det var en härlig upplevelse då vi fick vara med på en riktig japansk te-ritual, Corinne satt snällt i typ en halvtimma när hon höll på och sa ”schyyy” till mig och Valerie som småbabblade under tiden haha. Tur att Corinne vet hur man uppför sig 🙂 Sen fick vi göra eget matcha te och äta en god lunch.

Desserten fick vi innan maten (kul) och sen fick vi en underbar handmassage och tvätt, Corinne är så sjukt söt och duktig måste jag säga, en sån social prick 🙂

Kärlek till er vänner

Med Vanessa och Valerie

Tack duktiga fotografen Lisa Höök för bilderna

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *