Fredagslistan vecka 17

Hej mina fina,

Här kommer veckans fredagslista!

Veckans…
…bästa?
Helt klart min dag i Köpenhamn i onsdags.

…sämsta?
Att jag slog i huvudet igår och typ fick hjärnskakning (inte lätt att vara klumpig)

…fundering?
Jag hörde lite sjuka saker om några ungdomar som jag känner, som fick mig att bli väldigt ledsen. Droger, rökning och galna fester redan från högstadiet. Droger? Alltså jag skulle inte ens våga stoppa i mig massa piller, ok alkohol det fattar jag om de är lite busiga och vill prova. Men att man vågar stoppa i sig piller i alla dess färger och former och gör massa galna grejer. Jag är 32 år och har aldrig testat och skulle aldrig göra det. Så sjukt att så många barn gör det idag. Blir upprörd!

…köp?
Min nya buckethat från Prada som jag köpte i Köpenhamn

… godaste middag?
Hmm har typ inte ätit någonting gott, men om påsken räknas så säger jag årets första grillning, det smakade super!

…vill ha
Vinlunch! Så passande eftersom jag ska på det idag, hade en helt vit påsk pga antibiotika men nu känner jag för ett glas vin i solen.

…bästa på tv?
Började se på ”Störst är allt” som handlar om exakt det jag skrev om över. Viktigt att se och förstå hur sjukt det har blivit just nu med ungdomar och droger. Och framförallt HUR VIKTIGT DET ÄR ATT VARA EN NÄRVARANDE FÖRÄLDER! 

…instagram crush?
Greta Thunberg
helt jävla fantastisk är hon!!

…cravings?
Grillad broccoli

…veckans dröm?
Att jag låg på stranden någonstans och fick två timmars massage

…helgplaner?
Solig väder betyder mycket glass från glassbaren SNÖ här i Stockholm och parklek.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *