Inspelning i Köpenhamn

Hej gullisar!

Det här var jag 8.22 imorse när jag satt i en taxi från flygplatsen i Köpenhamn. Jag är här med Garnier och Loreal som har släppt en helt ekologisk serie hudvård. Helt fantastiskt för att produkterna är ekologiska till varenda del i processen, ingredienser osv. Och de är till bra pris!

Vi spelade in som en talkshow där två Influencers i Danmark ledde samtalet med mig och en finsk tjej. Vi spelade in direkt på fm ist för eftermiddagen vilket betydde….

…att jag fick flera timmar att strosa i underbara Köpenhamn. (Just exakt när jag skriver detta håller jag faktiskt på att somna haha (vaknade kl 03 för att jag var stressad att missa väckarklockan 05).

De danska Influencers tipsade mig om vintage affärer som jag direkt tog en taxi till. Mer om den och vad jag hittade mer imorgon!

Nu ska jag dricka min kaffe och titta på människor, helt själv – så underbart!

Kärlek❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *