Hairtalk, fika och Köpenhamn

Hjärtan!

Hoppas att ni mår fint!

I dag var jag och C iväg på ärenden hela dagen. Jag har satt i hairtalk (löshår med tejp) längst fram för att jag tappat så mycket hår fram. Det är nog en kombination mellan stress och amning osv. Jag är såååå nöjd! Det känns lite fluffigare och härligare nu och så klart tjockare 😉

Sen tog vi en fika och njöt av vädret utomhus. Vi fikade på Mr Cake som har en enorm uteservering och så magiskt goda sötsaker. Nu blev det ingen sötsak för påsken gjorde sitt där.

Imorgon ska jag ju åka till Köpenhamn över dagen och det känns så kul! Jag ser fram emot att se lite nytt, fast när jag tänker efter kanske jag mest ska vara i en studio, men men.. Jag ska dit med Loreal och Garnier som har släppt en ekologisk serie hudvård.

Min outfit idag är; jeans, Gina Tricot // Jeansjacka, Zara // Skor, Converse

Hörs imorgon ❤️

3 kommentarer

  1. Ammar du Corinne? Vad fint! Du är en riktig supermamma! Skickar massa styrka till er.

    1. Hej! Nej ammar inte längre. Tack snälla du!!!

      1. Lilla E

        Jaha förlåt haha! Missförstod denna mening då 🙂 ”…för att jag tappat så mycket hår fram. Det är nog en kombination mellan stress och amning osv.” Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *