Veckan i fokus 17

Hej mina kära,

Hoppas att påsken har varit underbar!

Veckan som gick har varit härlig, Naomi hade påsklov och vi hade bästa tänkbara väder. I onsdags hade Corinne behandling med sövning och medicin i ryggmärgen. Allt gick bra och smidigt. Sen kom vi hem och packade ihop allt inför en påsk på landet.

Den här veckan börjar ju med en ledig dag, och idag ska vi göra morotskaka har vi bestämt. Vi ska handla massa mat, och sen baka.

Måndag:
Baka och vlogga 🙂 Jag jobbar på med klippningen och tycker själv att jag är rätt duktig. Tänk vad mycket man kan lära sig på youtube alltså, så grymt!

Tisdag:
Naomi börjar skolan igen.
Jag ska fota ett samarbete och fixa mina naglar.

Onsdag:
Jag ska till KÖPENHAMN! Jag ska dit med Loréal och ser verkligen fram emot det. Jag ska vara med i en talkshow typ med några andra nordiska tjejer. Jag ska vara den ”mogna” huden, omg jag börjar bli gammal haha

Torsdag:
Lunch med Rituals på Östasiatiska museet.

Fredag:
Just nu kommer jag inte på vad det var jag skulle göra, men någonting var det 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *