Måndagstipset vecka 17


Hej hej,

Måndagstipset är tillbaka! Jag tog påsklov förra veckan, för jag och min hjärna helt enkelt inte hade någon tid över att tänka. Men nu har jag tänkt 🙂

1.
Mitt supertips denna vecka är It Cosmetics, har ni testat? Jag har blivit förälskad i deras CC cream som är vårdande och täckande på samma gång. Märket grundades av en kvinna som led av många olika hudproblem. Hon teamade ihop sig med hudläkare och de främsta inom plastikkirurgi för att utveckla sitt egna märke som blev It Cosmetics. Dessutom har den SPF50+ som är super! Jag testade också en kräm som hette ”bye bye redness” som neutraliserade huden, super!

2.
Använd sminkborstar med syntetiskt hår, inte med djurhår. De är sprayade med bakteriedödande medel och det är inte bra för huden. Jag har använt real techniques i flera år och tycker de funkar väldigt bra och är bra i pris, 249 kr för 4 borstar).

3.
Boka en weekendresa till höst – ja jag vet sommaren är inte ens här än, men det är så skönt att boka resor att se fram emot. Det kostade 2000 kr med biljetter med sas till Paris i sep för två personer.

4.
Ha en bra sjuk- och olyksfallsförsäkring. ”Det händer inte mig” tror jag många tänker men helt plötsligt gör det kanske det, så var skyddad.

5. Börja fundera på att köpa fläkt eller AC hem, om sommaren blir som förra året vill man ju gärna kunna sova en natt utan att svettas ihjäl. Vi har AC på landet och sov som små lamm, men här i stan var olidligt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *