Hemma efter en magisk påsk

Hej finaste ni,

Jag känner lite dåligt samvete för att jag blivit lite dålig på att uppdatera varje dag. Eller det var i alla fall svårt den här veckan och under påsken när det varit så skönt att koppla bort kamera och dator och allt. Jag har blivit mycket bättre på att verkligen njuta av nuet. Bravo Alexia!! Det känns som att jag annars har stressat mycket över att ta bilder, sitta med mobilen, skriva osv. Ja, ni fattar. Jag får dåligt samvete för bloggen, men känner mig bättre som mamma. Det sista är ju iofs att prioritera 🙂

Men nu är det slut på påsklovet, eller juste imorgon också haha. Men sen ska jag återgå till det normala.

Det kommer ett påskinlägg och recept på mammas enormt goda tårta.

Vad har ni gjort i påsk?

Kärlek, a

2 kommentarer

  1. Låter precis som det ska vara när man är ledig med sin familj! 💖
    Vi är på väg hem till Manchester igen efter vad som skulle vara en lugnt vecka men blev en sjukdomsvecka för mig 😕 Men dottern har haft det fantastiskt roligt med både mormor, morfar, farmor, farfar och kusiner 🥰

  2. Inget dåligt samvete ok?
    Skönt att ni haft en fin påsk och vilket väder det blev, magiskt!!!
    Ha en fin vecka nu.
    ❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *