Bästa känslan när behandlingen går bra

Hej fina,

Jag känner mig lycklig i hela kroppen. Vi sitter i soffan på landet, dricker en lemonad med is, äter popcorn med Naomi och gosar, Corinne kastade in handduken och ligger och sover.

Dagen idag var perfekt. Vi var på sjukhuset kl 8.00, båda tjejerna var med och båda var taggade på att hänga där en liten stund. Corinne var en filur som vanligt och charmar mig något enormt varje dag, hon får alla att skratta med sin härliga personlighet och karaktär. Linn satte nålen och proffs som hon är hann Corinne knappt reagera innan vi pratade påskgodis igen.

Sen lekte hon en stund i köket i lekrummet som hon älskar. Hon dukade upp middag till henne och hennes kärlek Luca 😉 Sen kom sköterskan och sa att det var dags att gå in i behandlingsrummet och sova. Vi gick in, skrattade med läkarna, Corinne presenterade sig som Bianca och sa sitt personnummer, (otroligt att man som 3-åring kan sitt personnummer haha). Sen somnade hon så skönt i min famn. Efter 50 min vaknade hon pigg och glad. Sen fick vi gå hem och kl 11 var vi därifrån. Så drömmigt när allt bara klaffar!

Sen köpte vi god lunch, åkte hem och åt, packade ihop 1000 grejer och åkte till landet med min mamma. Männen kommer efter 🙂 Sen har vi bara njutit! Som vi alla svenskar är värda detta otroliga väder eller hur?! Nu kör vi känner jag, solkrämen ska fram och vi ska njuta av frisk luft och sol i ansiktet!

Imorgon ska jag förvandla de små till kärringar! ❤️

Kärlek till er

Så här väntade ”Bianca” utanför sövningsrummet haha!

1 kommentar

  1. Hahaha, Bianca👍🏼
    Härligt att höra att allt gått bra, skönt för er att få sol och hänga på landet.
    Hoppas ni får en fin påsk🐣
    ❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *